21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
AKDENİZ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ


Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nde,Meclis üyeleri Tufan Nenni ve Mahmut Çalış, Başkan Yardımcılığı görevlerine atandı. Başkan Gültak, “Bu örnek uygulamamız Türkiye’de bir ilktir. Taze kan, her zaman yenilenme ve güçlenme demektir” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 5 Nisan 2021 Pazartesi 13:55

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi başkan yardımcılığında görev süresi dolan başkan yardımcılarının yerine yeni atamalar yapıldı. Bilgi İşlem ve Arşiv müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Aydın Eğin’in yerine Tufan Nenni, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden sorumlu olan Gökmen Akyürek’in yerine de Mahmut Çalış yeni başkan yardımcıları olarak atandı.

“BU UYGULAMAMIZ, TÜRKİYE’DE İLK VE ÖRNEKTİR”

Daha önce başkan yardımcılığı görevini üstlenen tüm Meclis üyelerine olduğu gibi Akyürek ve Eğin’e de teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bayrak yarışını devralan Çalış ve Nenni’ye de başarılar diledi. “Bu bir bayrak yarışıdır” ifadesini kullanan Başkan Gültak, “Belediyemizdeki yapı ve işleyişin daha işlevsel hale gelmesi ve taze kan ile bu yapının güçlendirilmesi adına başkan yardımcılarımızı değiştiriyor, Meclis üyelerimizi dönüşümlü olarak başkan yardımcılığı görevine getiriyoruz. Zira bu görev değişimini, Akdeniz’de yaşayan her kesimin eşit temsil edilmesini sağlamak ve sorunlarının çözümünü hızlandırmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Uygulamamız Türkiye’de bir ilk ve örnektir. Çünkü Akdeniz; renkli ve zengin kültürel yapısıyla öne çıkan bir ilçemizdir” dedi.

“TAZE KAN, YENİLİK VE GÜÇLENME DEMEKTİR”

Amaçlarının Mersin ve Akdeniz’de yaşayan vatandaşlara hizmetin en iyisini götürmek olduğunu kaydeden Gültak, “Belediyeciliğin bir ekip işi olduğu gerçeği ile doğru, kararlı ve işlevsel bir ekip kurmak ve beraber yol yürümek zorundayız. Taze kan, her zaman yenilenme ve güçlenme demektir. Görev sürem içerisinde başkan yardımcılığı görevinde bulunan bütün mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz belediyesi, görev değişimi, tufan Nenni, mahmut çalış,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA