21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
DOKTORLAR CUMHURİYET MEYDANI’NDA BULUŞTU


Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve tıp alanında çalışanlar için bir anma ve kutlama günü olan 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle doktorlar Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu. Düzenlenen buluşmaya katılım sağlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve hekimler Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak istiklal marşı okudular. Düzenlenen buluşmada hekimlere Tarsus Belediyesi tarafından Lokman Hekim’in “Her gün bir elma yiyenin öldüğüne şaşarım!” sözüne binaen elma dağıtıldı.

 

Tarih : 14 Mart 2022 Pazartesi 17:06

Sağlıklı bir toplum için vatandaşlara gece gündüz demeden hizmet vermeyi ve meslek icabı karşılaştıkları her türlü zorluklara rağmen hizmetlerini özveriyle devam ettirdiklerini ifade eden ve bu vesileyle meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Bozdoğan, ‘’ Ülkemizde hekimlerimizin; özlük haklarının iade edilmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve mesleklerini daha ‘sağlıklı’’ koşullarda icra edebilmeleri için yükseltilen seslerin savunucusu ve destekçisi olacağımın bilinmesini isterim. Bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapmak için gayret göstererek ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinerek, mesleğini büyük özveriyle yerine getiren tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım’’ dedi.

DR. ALİ CERRAHOĞLU, ’’ BUGÜN İLK İŞİMİMİZ ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ZİYARET ETMEKTİR”

14 Mart Tıp Bayramı’nda düzenlenen buluşmaya katılan Dr. Ali Cerrahoğlu,’’ 1827 yılında Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gündür 14 Mart. Bugün sağlık sorunlarımızı konuştuğumuz, bir kutlama, bir anma günüdür. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Biz bugün Ata'mızı ziyaret etmeden bir 14 Mart kutlayamayız diye düşündük. 14 Mart’larda yaptığımız ilk iş bizlere özgür bir ülke kazandıran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret etmek, güne onunla başlamak, ona saygılarımızı, minnetlerimizi sunmaktır. Bugünün özellikle pandemi de kaybettiğimiz şehit meslektaşlarımız ve tüm şehitlerimizi de anıyoruz. Meslektaşlarımızın Bayramı kutlu olsun’’ dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN ‘’SAĞLIK ALANINDA ÖRNEK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK’’

Tarsus’ta sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan Başkan Bozdoğan, iş sağlığı güvenliği ve meslek hastalıkları ağırlıklı olmak üzere çevre sağlığı, ana çocuk sağlığı, sporcu sağlığı gibi toplum sağlığı ile ilgili öncelikli birçok alanda faaliyet göstermek, Tarsus halkının sağlık düzeyinin arttırılması ve geliştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile kentte hayata geçmiş ve geçecek olan projeleri ile örnek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’DOKTORLUK MESLEĞİMİ ÖMRÜMÜN YETTİĞİNCE SÜRDÜRÜP HALKIN SAĞLIK SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİM’’

Göreve geldiği ilk günden bu yana hafta içi belediye başkanlık görevini yürütürken, diğer yandan da halkın sağlık sorunlarıyla ilgilenen Başkan Bozdoğan,  “Eğiten Üreten Sağlıklı ve Kültürlü Tarsus” şiarıyla, Pazar tatilini vatandaşlara ayırarak doktorluk mesleğini icra etmeye devam edeceğini ifade Başkan Bozdoğan, bu davranışı ile halkın takdirini topluyor.

 






Paylaş :
 
Etiketler :  14mart, tıpbayramı, mersin, cumhuriyetmeydanı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA