21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
YENİŞEHİR DEPREMZEDELER İÇİN EL ELE VERDİ


 

Tarih : 29 Ocak 2020 Çarşamba 20:03

Yenişehir Belediyesi’nin depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için düzenlediği yardım kampanyasına Yenişehirliler sessiz kalmadı. Atatürk Kültür Merkezi’nde toplanan ihtiyaç malzemeleri Elazığ ve Malatya’da afetten etkilenen vatandaşlara ulaştırılacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Yenişehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizle beraber depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğimiz yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyoruz."

MALZEMELER KAYIT ALTINA ALINARAK TASNİF EDİLİYOR

Elazığ merkezli meydana gelen deprem sonrasına Yenişehir Belediyesi harekete geçmiş ve Başkan Abdullah Özyiğit'in talimatıyla yardım kampanyası başlatılmıştı. Belediyenin yardım çağrısı sonrası Yenişehirliler yardımların toplandığı Atatürk Kültür Merkezi'ne akın etti. Vatandaşlar affetten etkilenen depremzedeler için  yatak, battaniye, çorap, kışlık giysi, uyku tulumu, kadın pedi, oyuncak, elektrikli ısıtıcı, bebek maması, bebek bezi, yağmurluk, sabun, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, evcil hayvan yemi ve gıda malzemeleri getirdi. Toplanılan malzemeler belediye ekipleri tarafından kayıt altına alınarak tasnif edildi ve kolilere yerleştirildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ihityaç malzemelerinin toplandığı Atatürk Kültür Merkezi'ne gelerek incelemede bulundu.

"YARDIM MALZEMELERİNİ EN KISA SÜREDE BÖLGEYE ULAŞTIRACAĞIZ"

Duyarlı ve yardımsever Yenişehir halkına teşekkür etden Başkanı Abdullah Özyiğit, "Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında Yenişehir Belediyesi olarak tabi ki biz de sessiz kalamazdık, orada depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım etmek için derhal harekete geçtik ve bir yardım kampanyası düzenledik. Yaptığımız çağrı sonrası bugün bir kez daha hemşehrilerimizin ne kadar duyarlı olduğunu gördük, çocuk, genç, yaşlı herkes günün ilk saatlerinden itibare buraya gelerek yardımlarını bizlere ulaştırdılar. Burada ekiplerimiz çalışmalarını hızlı ve titiz bir şekilde yürütüyor. Ardından topladığımız yardım malzemelerini bölgedeki vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaştıracağız. A'den Z'ye her şey var, duyarlılık gösteren tün yardımsever hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız.






Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, deprem, yardım, yenişehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA