21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYESİNDEN ‘’HASTALIKTA SAĞLIKTA, HEP BİRLİKTE’’ PROJESİ


Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çeşitli uygulamalarıyla örnek ve öncü bir belediye olan Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta yaş almış ve hasta vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi ekipleri ‘’Hastalıkta Sağlıkta Hep Birlikte’’ projesi kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor.

 

Tarih : 2 Ağustos 2022 Salı 11:10

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi’nde görev yapan Yaşlı bakım uzmanları ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik uzmanları, çeşitli hastalıklardan muzdarip, yaş almış vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor. Hastalıkları hakkında bilgiler veren ekipler, psikolojik olarak da yaş almış vatandaşlara danışmanlık yapıyor. Vatandaşlar bu hizmet ile kendini yalnız hissetmiyor ve çeşitli bilgiler edinip verilen hediyelerle mutlu oluyor. Ekipler Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın hassasiyeti üzerine yaşlı ve hasta yurttaşların tüm taleplerini de not alıyor.

‘’KAPIMIZIN ÇALINMASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’’

Ziyaret edilen yaş almış vatandaşlar “Bizi düşünüp buralara gelmişsiniz. Ne iyi ettiniz geldiniz. Bizlerin bu saatten sonra tek isteği ziyaret edilip halimizin hatırımızın sorulması. Kapımızın çalınması bizim için büyük mutluluk, ekibe ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Belediye ekipleri, düzenli aralıklarla proje kapsamında tespit edilen yaş almış ve hasta vatandaşları ziyaret etmeye devam edecek.






Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, belediye, proje, sağlık

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA