21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ DESTEKLEME KURS MERKEZLERİ TARSUS ŞUBESİ’NDEN VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde; hizmet kalitesinin artması, veli, öğrenci ve öğretmen diyaloğunun güçlenmesi adına çalışmalar devam ediyor.

 

Tarih : 12 Ekim 2022 Çarşamba 12:15

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri Tarsus Şubesi’nde YKS eğitimi alan 12. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik, ‘veli bilgilendirme toplantısı’ gerçekleştirildi.

MERMERCİ: “ÇOCUKLARIMIZI DAHA DA İLERİYE TAŞIMA DUYGUSU İÇERİSİNDEYİZ”

Tarsus Belediyesi’ne bağlı Nikah Salonu’nda düzenlenen veli toplantısının açılışında konuşan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Tarsus Şubesi Sorumlusu Ayşegül Mermerci, “Zaman, ne olursa olsun durdurulması imkansız bir kavram. Bizler farkına varsak da, varmasak da zaman su gibi akıp geçiyor. Dün beşiğini salladığınız çocuklar, bugün birer liseli oldu. Her birinin ayrı istekleri ve ihtiyaçları var. Her biri bizlerden, sizlerden ilgi bekliyor. Çocuklarımıza güzel bir gelecek oluşturmak için hem veli, hem öğretmen, hem de öğrenci-öğretmen işbirliğini birlikte sağlayacağız. Çocuklarımızı daha da ileriye taşıma duygusu içerisindeyiz” dedi.

BEZGİN: “AMACIMIZ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇERÇEVESİNDE BAŞARIYI ARTTIRMAK”

Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Tarsus Şubesi Rehber Öğretmeni Bülent Bezgin, “Amacımız sürdürülebilirlik çerçevesinde başarıyı arttırmak, eğitim ve öğretimdeki başarıyı yükseltmek için gerekli çalışmaları yapmak. Büyükşehir Belediyesi olarak 14 YKS Kurs Merkezi, 11 LGS Kurs Merkezi, Gülnar’da kız öğrenci yurdu ve erkek öğrenci konukevi, merkezde bu sene yürürlüğe girecek olan bir erkek öğrenci yurdumuz daha var. Önümüzdeki yıl Tarsus’ta da açılması planlanıyor. Mersin genelinde, toplamda 309 öğretmenle eğitim ve öğretime destek vermekteyiz” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNDE ÇOK İYİ BİR ADIM”

Velilerden Özlem Çelik, “Vermiş olduğunuz öğretim, eğitim çok güzel. Bizim çocuklarımız için, gelecekleri için çok iyi bir adım. Çok memnunuz. Biz bugünleri gördüğümüze çok seviniyoruz, daha güzel hizmetler de bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Oğlu 12. sınıfta okuyan velilerden Meryem Kırsever ise, “Şu an için bir sıkıntımız yok, çok memnunuz. Öğretmenlerimiz, bütün gerekli açıklamaları yaptılar. Aklımıza takılan sorular olursa onlarla iletişim kurabileceğimizi ve yardımcı olacaklarını bildirdiler. Benim için güzel bir toplantıydı” şeklinde konuştu.






Paylaş :
 
Etiketler :  kursmerkezi, mersin, büyükşehir, yks, lgs

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA