21:34   HACKERLAR OYUNLARDA!   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
BOZDOĞAN ATAĞA GEÇTİ, SEÇİM YOK,AÇILIŞ VAR


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, vatandaşa hizmet konusunda çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediyelerin genellikle seçimlerden önce atağa geçirdiği hizmet çalışmalarını Tarsus Belediyesi her koşulda devam ettirirken Başkan Bozdoğan, vatandaşa hizmet vermek için 4 günde 20 açılış yaparak rekora imza atıyor.

 

Tarih : 29 Ocak 2021 Cuma 11:10

Mersin ilçelerinden Tarsus’un Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 4 günde 20 açılışın ikisini daha gerçekleştirerek Göçük ve Karadirlik köylerinde doktor muayene odası, okuma odası ve muhtar odasını vatandaşlarla birlikte açtı. Başkan Bozdoğan, yöneticilerin en önemli görevinin halkın vergilerinden alınan paralarla herkese eşit hizmet götürdüğünün altını çizerek, “Çıplak geldim, çıplak gideceğim” ifadesini kullandı.

Tarsus Belediyesi, 4 günde 20 açılış yaparak bir rekora imza atıyor. Halkın hizmetine sunulacak olan tesis ve yapılar arasında özellikle köylerde doktor muayene odaları, okuma salonları, muhtar odaları, taziye evlerinin yanı sıra cami, aile sağlığı merkezi ve Halk Market de bulunuyor. 

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, kırsal mahalleler için başlattığı sağlık, sosyal ve kültürel projelere yönelik hizmet atağını sürdürüyor. Başkan Bozdoğan, açılış programının ikinci gününde Göçük ve Karadirlik köylerinde doktor muayene odası, okuma odası ve muhtar odasını vatandaşlarla birlikte açtı.

“ORTAK AKILLA ORTAYA KONULAN HER ESER MÜKEMMELDİR”

Açılışlarda konuşan Bozdoğan, okuma salonlarının gelecek nesil için çok önemli olduğunu vurgulayarak, ortak akılla ortaya konulan her eserin mükemmel olduğunu söyledi. Bozdoğan, “Doktor muayene odaları; insanlarımızın bedenen ve ruhen sağlığının yerinde olması gerçekten çok önemli. Bir kenti yöneten yöneticilere düşen en önemli görev, halkın vergisiyle verilen parayı halka normal ve eşit bir şekilde hizmet götürerek dağıtmaktır. Sağduyuyla ortak akılla ortaya konulan her eser mükemmeldir” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİK OLARAK TÜRKİYE’DEKİ SAYILI BELEDİYELERDEN BİRİYİZ”

Proje ve açılışlara devam edeceklerini söyleyen Başkan Bozdoğan, “Bizler bulunduğumuz mevkiye, kuruma nasıl geldiğimizi, nereden geldiğimizi çok iyi biliriz. Asıl şeref, haysiyet nereye gideceğimizi görebilmektir. İnsan olarak her şeyimizi kaybedebiliyoruz. Bedenimizi, sağlığımızı kaybediyoruz ama asıl önemli olan insanın kaybetmemesi gereken iki önemli değer vardır; biri onurdur biri de erdemdir. Hep söylediğim bir söz var; ‘özü doğru olanın sözü de doğru olur’. Tarsus Belediyesi, özellikle ekonomik olarak Türkiye’deki sayılı belediyelerden biridir. Elbette dolu dolu projeler geliyor. 20 önemli projenin arkasına 14 proje daha gelecek” diye konuştu.

“ÇIPLAK GELDİM, ÇIPLAK GİDECEĞİM”

Kırsal kesimde insanların yaşamını kolaylaştırmak gayesinde olduklarını belirten Bozdoğan, “Her zaman klasik söylediğim bir şey vardı; çıplak geldim, çıplak gideceğim. Tarsus Belediyesine cebimizi doldurmak için gelmedik, halka hizmet için geldik. Yıllarca sizleri ayrımcılığa götüren o siyasi yaklaşımlarda, şu görevi yaptığımız sürecin sonunda bizi sağ, sol hikayeleriyle iyi kandırmışlar diyeceksiniz. Yıllarca hep ayrı tuttular, ‘o sağcı’, ‘bu solcu’ dediler. Siyasi duygusal kutuplaşmayı öyle bir hale getirdiler ki, köylerimizde sağcıların kahvesi ayrı, solcuların kahvesi ayrı oldu” şeklinde konuşarak dostluk ve birlik içinde daha çok fazla açılış yapacaklarının altını çizdi.






Paylaş :
 
Etiketler :  bozdoğan, açılış, seçimyok, açılışvar, 40açılış,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA