21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
Büyük Tarsus yürüyüşü başladı


TFF 2. Lig temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, sezonun sona ermesinin ardından vakit kaybetmeden transfer görüşmelerine başladı. Yapılan görüşmeler neticesinde Eyüpspor’dan Yasin Yener, Muharrem Doğan, Artun Akçakın ve Adanaspor’dan Umut Sözen ile prensipte anlaşma sağlandı.

 

Tarih : 17 Mayıs 2021 Pazartesi 11:53

Tarsus İdman Yurdu, yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım kurabilme adına transfer görüşmelerine başladı. Hareketli bir sezon yaşayan ve kulüp başkanlığına Şahin Kırbıyık’ın gelmesiyle, gelecek yıl için “şampiyonluk” söylemlerinin arttığı Sarı-Lacivertli camiada, yönetim kurulu tarafından oluşturulan transfer komitesi, birçok oyuncuyla ön görüşme yapmaya başladı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Bazı oyuncularla yapılan telefon görüşmelerinin ardından yüz yüze görüşme konusunda kulübe davet edilmeleri ile hareketliliğin başladığı Tarsus İdmanyurdu’nda, prensipte anlaşılacak oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşmeler imzalanması bekleniyor. Yeni sezonda da Teknik Direktör Ergün Penbe’ye emanet olacak Tarsus İdmanyurdu’nda, transfer görüşmelerinin hızla sonuçlanarak, kadronun büyük oranda netleştirilmesi hedefleniyor. Transfer çalışmalarının yanı sıra teknik ekip de kamp programı konusunda da hazırlıklarına devam ediyor.

KIRBIYIK: “MEŞALELERİ HAZIRLAYIN”

Yeni transferleri sosyal medya hesabından duyuran Tarsus İdman Yurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, “Tarsus İdman Yurdu’muz transferler çalışmalarına ara vermeden başlamıştır. Yapılan görüşmeler neticesinde Eyüpspor’dan Yasin Yener, Muharrem Doğan, Artun Akçakın ve Adanaspor’dan Umut Sözen ile prensipte anlaşılmış olup; önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaktır. Transfer çalışmalarımız ile önümüzdeki hafta görüşmeler devam edecektir. Tarsus idman Yurdu’muzun hedefi olan şampiyonluk yakındır. Meşaleyi hazırlayın, çünkü şehri yakacağız. Önümüzdeki sezon şampiyon olabilecek bir kadro oluşturacağız. Önümüzdeki yıl 2. Ligde şampiyon olmayı hedefliyoruz. 100. yıldaki hedefimiz tabii ki Süper Ligdir” dedi.

“ALTYAPIYI GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Tarsus İdman Yurdu’nun, Çukurova bölgesinde kurulan ilk takım olduğuna dikkat çeken Kırbıyık, “Atatürk’ün kurduğu bu takım her zaman başarılı olmalıdır. Tarsus İdman yurdu yönetim kurulu olarak büyük hedeflerimiz var. Tarsus İdman yurdu yönetimi olarak 98 yıllık köklü ve onurlu kulüp olan Tarsus İdman yurdu markasını tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Tarsus ekonomisine ve Tarsus İdmanyurdu’na katkı sağlayacak çeşitli ulusal ve uluslar arası etkinlikler, Tarsus İdman yurdu gala geceleri, online Tarsus İdman yurdu TV’nin kurulması ve yürütülmesi, YouTube Tarsus İdman yurdu TV’den canlı yayınlar, Instagram etkinlik zamanı kulübün tarihi ile ilgili soru cevapla bilet satılması gibi etkinlikler, Z ve alfa kuşaklarının kulübe bağlılığını oluşturacak kampanyalar düzenlenmesi en önemli projelerimiz arasında” dedi.

“ALTYAPI OLMAZSA OLMAZ”

Bir futbol kulübünün altyapısı olmadan yaşayamayacağının altını çizen Kırbıyık, “Tarsus İdman Yurdu Futbol Akademisi için de kolları sıvadık. futbol akademleri futbolun vazgeçilmez olgusudur. Bu olgunun içerisinde yeni yetenekleri keşfedip, yetiştirme ve futbolun parlayan değerlerini ortaya çıkarmak büyük bir başarı ve son derece önemlidir. Bu bağlamda en büyük projemiz Tarsus İdman Yurdu Futbol Akademisi’dir. Bu projede amacımız ülkemizde ve bulunduğumuz bölgede Yıldız futbolcu modelini oluşturup sayılarının çoğalmasına katkıda bulunmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

 






Paylaş :
 
Etiketler :  büyük, tarsus, yürüyüş, başladı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA