21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
2. OSB D-400’E BAĞLANDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mersin Tarsus 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin D-400 bağlantı yolunda başladığı yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2020 Pazartesi 01:34

2. OSB D-400’E BAĞLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mersin Tarsus 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin D-400 bağlantı yolunda başladığı yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamladı. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 1700 metre uzunluğundaki yolda yaptıkları zemin iyileştirme çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yoğun trafik akışının olduğu yolun tamamlanması için çalışmalar aralıksız olarak sürdürüldü.

2. Organize Sanayi Bölgesi’ni D-400 karayoluna bağlayan yolun genişliğinin yetersiz kalması, ihtiyaca cevap verememesi ve virajların trafik sürüş konforuna uygun olmaması nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı ve bir kez de can kayıplı olmak üzere muhtelif kazalar yaşanan yolda, trafik yükünün de ciddi bir şekilde arttığı belirlendi. Büyükşehir ekipleri, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmaması için ivedilikle harekete geçerek, bölgede hummalı bir çalışma başlattı.

Öncelikle asfalta hazırlık çalışması yapan ekipler, önemli deformasyonların meydana geldiği yolu, sıcak asfalt çalışmaları öncesinde freze makinesi ile kazıyarak, zemin hazırlıklarına başladı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’ni D-400 karayoluna bağlayan bağlantı yolunun arazi yapısından kaynaklanan eğim ve virajlara müdahale edilerek, yol emniyeti artırıldı. Ağır vasıta araçların sık sık kazaya sebep olduğu bölgede yol genişletildi ve eğim azaltıldı. Çok sayıda iş makinesi ve geniş bir ekiple sürdürülen çalışmalarda yolun zemini dolgu ile güçlendirildi. 

Ekipler, 1700 metre uzunluğundaki yolda yaptıkları zemin iyileştirme çalışmaları sonrası sıcak asfalt serme işlemine başlayarak, asfaltlama çalışmalarını hızla tamamladı.






Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA