21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
KILIÇDAROĞLU, BOZDOĞAN’I MAKAMINDA AĞIRLADI


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine Genel Merkeze ziyarette bulunan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Kılıçdaroğlu ile yalnız görüştü. İkili arasında gerçekleşen görüşmede Tarsus için yeni gelişmeler olabileceğinin sinyallerini verdi.

 

Tarih : 22 Ocak 2021 Cuma 22:30

2019 Yerel seçimlerin ardından 25 yıl sonra gelen başarının mimari olan ve Tarsus başta olmak üzere Mersin genelinde yaptığı çalışmalarla parmakla gösterilen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

2019 yerel seçimlerinden bu yana Türkiye’nin CHP’li belediyelerine ziyarette bulunan ancak Mersin’e gelmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ağırladı.

Başkan Bozdoğan, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini, sosyal medya hesaplarında  dile getirerek şu ifadelere yer verdi ; “Bugün, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek, hizmetlerimiz ve projelerimiz hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bizleri makamında ağırlayarak zaman ayıran Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“HİZMET ANLAYIŞIMIZ ADAMCILIK DEĞİL HALKÇILIK ÜZERİNE”

Başkan Bozdoğan, dikkat çeken paylaşımının devamında biat eden adamcılığa da değinerek, sözlerini şu şekilde sürdürdü ; “Bir öğretiye göre, bir yerde bir çiçek açmadığında, yetiştiği çevreyi değiştirirsin; çiçeği değil” ifadelerini kullanan Bozdoğan, “Bu öğreti, her ne kadar toprak ve bitki yetiştirme hususunda ustalık istese de, bir o kadar da "doğru çevre düzenlemesi" için bir bilgelik ihtiyacı doğurmaktadır. Hizmet anlayışımız ve insanlık onurumuz; siyasetin başrolde olduğu, biat temelli ‘adamcılık’ senaryosunu değil; bütün bir şehrin başrolde olduğu ‘halkçılık’ senaryosunu hayata geçirmek üstüne temellenmiştir” dedi.

Ankara’dan Tarsuslulara selamlarını da ileten Bozdoğan, “Özdeğerlerimize sahip çıkarak, göz bebeğimiz Tarsus'u, çalılarından ve dikenlerinden arındırıp, var gücümüzle çalışarak; yarınlara bir çiçek cenneti olarak armağan edeceğiz. Başkentimiz Ankara'dan; üreten, eğiten, kültürlü ve sağlıklı Tarsus'a, sıcak selamlarımı sunarım” şeklinde konuştu.






Paylaş :
 
Etiketler :  halukbozdoğan, kılıçdaroğlu, ziyaret, genelmerkez,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA