21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
AKDENİZ’İN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİREN BAŞKAN


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesini sanat, spor ve kültür kenti yapma yolundaki hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Başkan Gültak, son olarak verdiği müjdeyle Tırmıl bölgesine yapılacak yeni tesisle birlikte Akdeniz’de yapılan spor yatırımının 30 milyon lirayı aştığını belirtti.

 

Tarih : 15 Mayıs 2021 Cumartesi 11:51

Her fırsatta eski bir futbolcu olduğunu ve sporun ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçimi kazandığı günden bu yana Akdeniz’in makus talihini kırdıklarını ve Akdeniz’in artık terörle değil sporla anıldığını vurguladı. Gültak, tesisleşmeye önem verdiklerinin altını çizerek projelerine destek vererek hayata geçmelerini sağlayan Ekonomi ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür etti. Gültak, “Sayın bakanlarımız sayesinde Akdeniz ilçesine kazandırdığımız spora yönelik projeler yaklaşık 30 milyonun üzerinde oldu. Seyfi Ali Türkoğlu tesislerini her türlü maçın yapılabileceği, standartlara uygun hale getirdik. Eskiden bir takıma göre düzenlenmiş olan soyunma odaları şu an turnuva maçlarına uygun hale getirildi. Bu stadımızda aynı anda iki takımımız soyunabilir. Hakemlerimizin ısınma hareketlerini yapabilirler. Buranın dışında yine Kazanlı Mahallemize FİFA standartlarına uygun çok güzel bir tesis kazandırdık. Ayrıca Karacailyas’ta da yeni tribünler yaparak, sahayı yenileyerek ve etrafını da yenileyerek çok güzel bir tesis kazandırdık. Bütün bunların yanı sıra Çay Mahallesi’nde de bir halı sahayı da yenileyerek antrenman sahası olarak kardeşlerimize kazandırdık” dedi.

BAŞKAN GÜLTAK’TAN YENİ MÜJDE

Mersin’in Akdeniz ilçesinde yaptığı projelerle yerel ve ulusal basında sık sık yer alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz halkına yeni bir müjde verdi. Başkan Gültak, son spor projelerinin Tırmıl’da yapacakları bir spor tesisi projesiyle Akdeniz’in tamamen bir spor ilçesine dönüşeceğini müjdeledi. Projenin onaylandığını ve kısa sürede tesisin yapımına başlayacaklarını belirten Gültak, “Sanat, spor ve kültür gençlerimizi uyuşturucudan ve terörden uzaklaştırıyor. Bizim hedefimiz ise gençlerimizi kötü ahlaktan uzak tutmak. Amacımız Akdeniz’in geçmişteki kötü anılarının yok edilmesini sağlamaktı ve bunu da başardık. Akdeniz’in kötü anılarının silinmesinde büyük katkıları olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan beyefendiye ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasapoğlu’na ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, makus talihi, spor, başkan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA