21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
TOROSLAR’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Toroslar Belediyesi, kademeli normalleşmenin yeni adımlarının açıklanmasının ardından ilçe genelinde gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarına kapsamlı bir şekilde devam ediyor.

 

Tarih : 2 Haziran 2021 Çarşamba 12:58

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Koronavirüsle mücadelemizi ilçemizin dört bir yanında yürüttüğümüz hijyen çalışmalarımızla sürdürüyoruz. Kademeli normalleşme sürecini de tedbirlere uyarak daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde atlatabileceğimize inanıyoruz" dedi. Toroslar Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak amacıyla ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ediyor. İlçenin 67 mahallesinde temizlik ve hijyen çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren belediye, yolları da yıkayarak steril hale getiriyor. "Daha Sağlıklı Günler İçin Tedbirlere Sıkı Sıkıya Sarılmaya Devam Edelim"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını titiz ve özverili bir şekilde gerçekleştirdiklerini kaydederek; "Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde salgının en kısa sürede bertaraf edilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Pandemi bitene kadar tedbirlere sıkı sıkıya sarılmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamaları ve maskelerini kullandıktan sonra gelişigüzel yerlere bırakmamalarıdır. Daha sağlıklı günlere yeniden kavuşmak için elimizden gelen özeni göstermeye devam edelim" diye konuştu.






Paylaş :
 
Etiketler :  toroslar, dezenfekte, kural, sürüyor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA