14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”   17:37   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ’NDEN ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞ BİRLİĞİNE DESTEK  
 
 
 
 
‘KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİKLERİ SİLİFKE GEZİSİNİ SÜRDÜRÜYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’ta başlattığı ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinlikleri Mersin’in farklı ilçelerinde de düzenleniyor. Bir taraftan Tarsus’ta etkinliklere devam ederken, diğer taraftan Silifke’ye geçen şenlik ekibi, mahalle mahalle geziyor, çocuklara mutluluk dağıtıyor.

 

Tarih : 29 Ağustos 2022 Pazartesi 12:40

Yaz tatilinde çocuklar için büyük bir eğlence olan şenlik, barındırdığı rengarenk içeriği ile eğlenceyi çocukların ayağına kadar götürüyor. Büyük bir otobüs ile yola çıkan ekip, mahalle çocuklarına geleneksel sokak oyunlarından dans etkinliğine, resim yapma ve yüz boyama etkinliğinden kukla oyununa, çömlek yapım atölyesinden Karagöz-Hacivat orta oyununa kadar birçok etkinliği sunuyor.

Silifke’de ilk durağı Gökbelen Mahallesi olan ekip; şenlikleri Taşucu, Atayurt, Kabasakallı, Sarıcalar, Mara, Sarıaydın ve Kurtuluş mahallelerine taşıdı. 5 Eylül’e kadar devam edecek olan şenlikte ekibin daha sonraki rotası ise sırasıyla; İmamlı, Uzuncaburç, Ören, Keben, Senir ve Sayağzı mahalleleri olacak.

“EĞLENCE, ÇOCUKLARIMIZIN AYAKLARINA KADAR GELDİ”

Yaz tatilinde böyle bir eğlencenin düzenlenmesinin çocuklar açısından çok iyi olduğunu söyleyen Tolga Çakmak, “Özellikle çocuklar için çok güzel bir eğlence. Çocukların eğlenmesi çok iyi oldu” derken, oğlu Arda Çınar Çakmak ise, “Yüzümü boyattım, elle baskı yaptım. Kukla izledik. Balon aldık, çok eğlendim” cümleleri ile duygularını paylaştı.

Eğlencenin çocukların ayağına kadar geldiğini ifade eden Leyla Dane de, “Biz çok memnun kaldık. Silifke'de bu tarz etkinlikler pek olmuyordu. Başkanımıza da teşekkür ederiz. Çocukların yüzleri boyandı, balon dağıtıldı. Böyle etkinlikler bizim için de iyi oluyor” ifadelerini kullandı.

Hilmiye Gültekin ise, “Kukla, oyun, balon, resim vardı. Çocuklar çok eğlendi. İyi ki gelmişiz” cümleleriyle etkinliği değerlendirdi.






Paylaş :
 
Etiketler :  köybizimşenlikbizim, silifke, gezi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA