21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU ‘EZOP’ OYUNU İLE ADANA 7. ŞEHİR TİYATROLARI FESTİVALİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU


Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kapalı gişe oynayan ‘Ezop’ oyunu Adana 7. Şehir Tiyatroları Festivali’nde sanatseverlerle buluştu. Festival kapsamında Adanalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan oyun izleyicisinden tam not aldı.

 

Tarih : 1 Kasım 2022 Salı 17:33

Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun başyapıtı olan ve çok beğenilen ‘Ezop’ oyunu Adana 7. Şehir Tiyatroları Festivali’nde Adanalılar ile buluştu. Tam bir başyapıt olarak nitelendirilebilecek, sosyal mesajları ile seyirciyi duygulandıran ‘Ezop’ oyun sonunda ayakta alkışlandı.  Brezilyalı tiyatro eleştirmeni Guilherme Figueiredo’nun yazdığı “Ezop”, MÖ 6. yüzyıldan bugünlere her kuşağa öğütler aşılayan Ezop masallarının yaratıcısı Ezop’un, kölelikten özgürlüğe giden mücadelesini konu ediniyor. Büyük bir ilgi ile izlenen oyun izleyicilerden tam not aldı. Reji ve dramaturji çalışmalarını Nihat Çapar'ın yaptığı oyunda Murat Çapar, Özmen Güvençli, Derya Güneri başrol oynuyor.

‘ADANA SEYİRCİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ’

Oyun sonunda konuşan Genel Sanat Yönetmeni Murat Çapar katılımcılara teşekkür ederek, “Kıymetli izleyiciler size Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın selamını getirdim. Burada oyunlarımızı izleyen, kıymetli yorumlar yapan Adana seyircimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Adana 7. Şehir Tiyatroları Festivali çok kıymetli bir festival. Her gün dolu dolu geçiyor. Bu süreçte emeği geçen Adana Şehir Tiyatrosu’na, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ve belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek dileği ile ”diye konuştu.

Genel Sanat Yönetmeni Önder Özcan, ‘’Adana Şehir Tiyatroları olarak Tarsus Şehir Tiyatrosu’na, belediye başkanımıza ve Tarsus halkına burada bizlerle olduğu için teşekkür ederiz. Onları yeniden görmek bizleri çok mutlu edecektir. Başarılar dilerim’’ diye konuştu.

“İYİ Kİ TİYATRO”

Oyunu izleyen Çukurova Üniversitesi öğrencisi Sena Akdal, “ Bugün çok güzel bir oyun izledik. Oyunun dekorları ve kostümleri çok güzeldi. Oyunculuklarını da çok beğendik. Gerçekten bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki tiyatro.’’ diye konuştu.






Paylaş :
 
Etiketler :  tarsusşehirtiyatrosu, mersin, adana

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA